Zamieszczone przez szkoda
Pęknięty lakier w okolicy klamki
Zwiń
X
-
Pęknięty lakier w okolicy klamki
Wczoraj po dokładnym umyciu auta przez myjnię zauważyłem pęknięcia wokół klamki drzwi kierowcy. Najmocniejsze są w okolicach wkładki zamka i ciągną się grzbietem przetłoczenia blachy górą i dołem (to miejsce pod klamką) w stronę lusterka.
Sprawdziłem drugą stronę od pasażera tu też są podobne pęknięcia tylko, że mniejsze (chyba ze względu na to, że te drzwi są rzadziej używane). Na drzwiach z tyłu tego nie ma. Auto z 2007 roku bezkolizyjne. Czy ktoś z was miał/ma podobny przypadek?
Jak jestem już w temacie lakieru to zauważyłem jeszcze przetarcia lakieru na progu drzwi tylnych prawych poniżej zamka gdzie spotyka się uszczelka drzwi z karoserią auta. Po drugiej stronie tego nie ma – drzwi rzadziej otwierane, ponieważ fotelik mojego synka jest zamontowany właśnie po prawej stronie kanapy. Jak myślicie czy te dwie sprawy można reklamować. Dodam, że auto sprowadzone, ale było roczne i posiada książkę i w Polsce robiłem przeglądy w serwisie. Zresztą na gwarancji wymieniali mi już 3 światło stopu (i to dwa razy bo pierwsze się rozwarstwiło :lol: ) i nie było problemu.
-
-
sazad, Auto mogło być szpachlowane i jest zbyt gruba warstwa w tym miejscu.
Bezkolizyjne nie znaczy, że ktos nie przerysował drzwi i musiały byc malowane. Roczne :?: auto sprowadzne :?: nie bite :?: coś mi sie nie chce wierzyć. Jak jeszcze jest to auto z rynku niemieckiego to który z niemców po roku sprzedaje swojego diesla :?:
Podaj mi numer VIN na PW to sprawdzimy czy ma jakieś wpisy.Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kecajsazad, Auto mogło być szpachlowane i jest zbyt gruba warstwa w tym miejscu.
Bezkolizyjne nie znaczy, że ktos nie przerysował drzwi i musiały byc malowane. Roczne :?: auto sprowadzne :?: nie bite :?: coś mi sie nie chce wierzyć. Jak jeszcze jest to auto z rynku niemieckiego to który z niemców po roku sprzedaje swojego diesla :?:
Podaj mi numer VIN na PW to sprawdzimy czy ma jakieś wpisy.
Komentarz
-
Komentarz